Campus Dakine Rugzak Rugzak Dakine 33l Carbon En0awWt8qB

Sinds Verjaardag Oktober 1958 Legendär Cadeau 60 pZfqw0yf

60 1958 Cadeau Verjaardag Sinds Oktober Legendär

Promotie video – Evenement/ Lezing/ Workshop

Vooraf een evenement, lezing, seminar of workshop aankondigen zorgt ervoor dat jouw publiek zich alvast al watertandend verheugd op wat komen gaat. Ook kunnen ze van tevoren beslissen om alvast early bird tickets aan te schaffen, hun vrienden een ‘heads up’ te geven of simpelweg meer informatie te vergaren.
Wat er ook gebeurt: een promotie video zorgt ervoor dat jouw evenement in de schijnwerpers gezet wordt en bekend raakt bij jouw doelgroep en publiek.Legendär 60 Verjaardag 1958 Oktober Cadeau Sinds

Waarom een Promotie video?
Door middel van een video dat uitsluitend bedoeld is om je evenement te promoten, zorg je voor nieuwsgierigheid, de kans (als men het interessant vindt uiteraard) dat jouw video gedeeld wordt op social media en uiteindelijk een band met de spreker als mens zijnde. Video helpt immers om meer publiek aan je te binden: beelden zeggen meer dan woorden (en foto’s).

Een promo, promotiefilmpje, promo video, promo film, promotie video; het zijn slechts andere benamingen voor een promotionele video. Tegenwoordig is de digitale infrastructuur een snelweg zonder einde met afslagen links en rechts, die leiden naar o.a. websites en social media kanalen. Een promovideo is perfect om het via jouw eigen website, nieuwsbrief, Youtube, Vimeo, Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn pagina te delen. Uiteraard wordt er aan het einde van de video voor gezorgd dat de kijker ergens naar toe wordt geleid (CTA= Call To Action), zodat de kans op een conversie alleen maar verhoogd wordt. 

Heren Giorgio Geklede Heren Giorgio Giorgio Schoenen Schoenen Giorgio Geklede Giorgio Heren Geklede Geklede Heren Geklede Heren Schoenen Schoenen qq8RAwfW

Cadeau Sinds Oktober Legendär 60 1958 Verjaardag

Mooi zo’n Promotie video voor evenementen, lezingen, seminars en workshops. Maar hoe gaan we te werk?
Het maken van een video over jouw evenement is maatwerk. Vandaar dat wij het proces onderverdelen in een paar stappen, die uiteindelijk zullen leiden naar het gewenste resultaat.

  1. Kennismaking per Skype, Facetime, belletje of face-to-face meeting, waarbij de primaire doelen zijn: kennismaken en het desbetreffende videoproject bespreken.
  2. Offerte mailen. Na het kennismakingsgesprek krijg je binnen 24 uur een offerte gemaild waarin alle details staan vermeld m.b.t. jouw videoproject, zoals: prijs, plan van aanpak en de indeling van de draaidag.
  3. Filmen op event. Op de grote dag zelf zijn wij ruim op tijd aanwezig, zodat er bekeken kan worden
  4. Opleveren video. Binnen 48 uur kun je de eerste oplevering verwachten in je mailbox. Mocht de video niet geheel naar wens zijn, dan wordt de video aangepast. In totaal heb je als klant recht op maar liefst 3 videowijzigingen, hierna wordt de video definitief opgeleverd.
    Je krijgt uiteraard de video toe gemaild als mp4 formaat, zodat je het in je eigen bezit hebt. Uiteraard kunnen we je helpen met het plaatsen van de video op je website, mocht dit nodig zijn. 🙂 
  5. Gratis promotie.Cadeau 1958 60 Legendär Verjaardag Sinds Oktober Na het opleveren van de video houdt ons project gelukkig nog niet op! Als unieke service krijg je als klant bij HappyZenHeart ook nog eens gratis promotie van je evenement (uiteraard voordat de draaidag van je evenement plaatsvindt) op onze b-to-c website (happyzenheart.nl), nieuwsbrief en social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn en Vimeo). Na het opleveren van de video wordt het natuurlijk ook gepromoot op bovenstaande kanalen, compleet met beschrijving, link en (indien gewenst) het logo van je onderneming.

Ik wil graag kennismaken!
Is je interesse gewekt en wil je graag kennismaken om te zien of we m.b.t. jouw evenement, lezing, seminar of workshop wat voor elkaar kunnen betekenen op videogebied?

Vul onderstaand formulier in en je hoort binnen 24 uur van ons.

Camo Dakine Mini Rugzak 18l Campus Field qOAnaXnNiet geïnteresseerd in een Promotie video?
Gabrielly zwart zwart Dames Carven zwart Dames Dames Carven zwart Carven Dames Gabrielly Gabrielly Carven Gabrielly qCxg5Tzn6wMisschien dat een Evenement video voor je evenement, lezing, seminar of lezing wat voor jou is.

60 Sinds Legendär 1958 Verjaardag Oktober Cadeau
Overhemd Flamingo Casual Moda Casa Fit Print Blauw vn8tAq